1Shutterstock 115275067

Alles over besparen, verduurzamen en hernieuwbare energie

Bekijk video's en lees actuele thema's in de blogs.
Windmolen in veld met opkomende zon

TotalEnergies Power & Gas faseert uit, wat betekent dit voor u?

Nu is besloten om af te bouwen zal ons kantoor ook sluiten. Dat betekent helaas dat uw vaste contactpersoon straks niet meer bereikbaar is voor vragen en advies. Ook de klantenservice zal slechter bereikbaar zijn. Lees hier wat dit voor u betekent.
Lees verder
Carolien Van Oijen Md1fk5k9f7c Unsplash (1)

Subsidies en fiscale regelingen voor duurzaam ondernemen

Komt u in aanmerking voor een subsidie of regeling? Veel duurzame investeringen leveren u financieel voordeel op. We zetten de mogelijkheden op een rij
Bekijk het overzicht
Energieprijzen

Waardoor stegen de energieprijzen?

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan: de energietarieven stegen fors. Wat waren hiervan de oorzaken? We zetten meerdere factoren voor u op een rij
Lees verder
MKB Header 4

Nieuwe subsidie voor MKB-ondernemingen: voordelig energie-advies

Sinds begin oktober is er een nieuwe subsidie waarmee u voordeliger energie-advies kunt aanvragen. Hiermee krijgt u inzicht in de energiebesparingsmogelijkheden van uw bedrijf. Meer weten?
Lees verder
Miljoenennota

Miljoenennota: klimaat- en energieplannen voor 2022

Duurzaamheid staat, ook bij een demissionair kabinet, hoog op de agenda. Is het voor uw bedrijf in 2022 interessant om te investeren in zonnepanelen of elektrisch rijden? Wij geven u graag advies.
Lees de blog
Duurzame Dinsdag

Duurzame Dinsdag: duurzame initiatieven in de schijnwerpers

Ieder jaar op de eerste dinsdag van september, is het duurzame dinsdag. Deze dag staat in het teken van duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van de samenleving: particulieren, bedrijven, overheden, jong óf oud.
Lees de blog
Energie besparen vakantie

5 tips om energie te besparen tijdens de vakantie

Veel medewerkers op vakantie of een leeg kantoor? Met onze 5 tips om energie te besparen tijdens de vakantie laat u uw kantoor netjes achter.
Lees de blog
Total Stijgende Energieprijzen

Huidige energieprijzen: opnieuw een stijging

Lees meer over de stijgende energieprijzen en ontdek wat TotalEnergies Power & Gas voor u kan betekenen op het gebied van energietarieven.
Lees verder
Pexels Gustavo Fring 4254157 (1)

Kleinverbruiker? Deze subsidies zijn er voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een mooie manier om duurzaam te investeren in uw bedrijf. Bent u benieuwd welke subsidies en fiscale voordelen er bestaan voor de aanschaf van zonnepanelen? Lees gauw verder en download onze factsheet met een handig overzicht.
Lees de blog
Zonnepanelen Grootverbruikers

Zonnepanelen aanschaffen? Bekijk de subsidies voor bedrijven.

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen voor uw bedrijf? Dan komt u misschien in aanmerking voor verschillende subsidies en fiscale voordelen. Download onze factsheet voor een handig overzicht of lees hier de korte samenvatting.
Lees de blog
Matthew Henry Yetqklnhsui Unsplash

Einde daltarief oude meters: wat betekent dit voor u?

Heeft u nog geen slimme meter? Dan gaat er mogelijk iets voor u veranderen. Op 1 juli stoppen netbeheerders namelijk het signaal dat zorgt voor het schakelen tussen dag- en nachttarief bij niet-slimme meters.
Lees de blog
Moritz Kindler Skrzgn47iq Unsplash

Zonnepanelen, wat is het beste instapmoment?

Het voorjaar staat voor de deur. De temperaturen gaan omhoog en zon breekt door. Zonlicht dat u ook kunt gebruiken om energie op te wekken. Is dit het beste moment om zonnepanelen aan te schaffen? Bepaal het eenvoudig aan de hand van deze checklist.
Lees de blog