Shutterstock 377561053 50%

Over ons

Het klimaat verandert. De energie verandert. En TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. verandert mee. Wij zetten ons dagelijks in om schone en betaalbare energie te leveren aan ondernemers. Samen met hen richten wij ons op de toekomst. Een toekomst met duurzame energie.
Over TotalEnergies


Stap voor stap naar duurzame energie

De aarde wordt warmer. En energie uit alternatieve bronnen halen wordt steeds belangrijker. We moeten hierbij de transitie maken van fossiele naar duurzame energie. Hoe gaat deze verandering eruit zien? En wat betekent dit voor u als ondernemer? Wij realiseren ons dat de energietransitie een grote uitdaging is. Een uitdaging die wij graag met u aangaan. Wij adviseren u stap voor stap wat u kunt doen om de overstap naar duurzame energie te maken.

Advies waar u wat aan heeft

TotalEnergies is al bijna 100 jaar actief in energie. Met 98.000 medewerkers verspreid over 130 landen begrijpen wij de energiewereld als geen ander. Al jarenlang doen wij wereldwijd onderzoek naar nieuwe energie. Een groot gedeelte van onze energie produceren wij zelf. En een groeiend aandeel komt uit alternatieve bronnen, zoals windenergie en zonne-energie.

Door onze brede kennis en jarenlange ervaring weten wij welke energiebronnen en technologie├źn belangrijk worden in de toekomst. En wat dit betekent voor u als ondernemer. Een advies is voor ons alleen een goed advies als u daar beter van wordt. Wij helpen u beslissen welke groene energie het beste bij u past. En wij geven u tips over hoe u kunt besparen op uw energieverbruik.

Investeren in een duurzame toekomst

Wij willen graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie. Dit kunnen we niet alleen. Deze ambitie bereiken we door samen met u de transitie naar een duurzame wereld te maken. Zo gaan wij samen de klimaatverandering tegen. Met groene energie van TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. investeert u niet alleen in een duurzaam bedrijf. U investeert in een duurzame wereld.

Thought Catalog Uk78i6vk3sc Unsplash

Word partner van TotalEnergies

TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. werkt samen met partners, die we zowel nationaal als internationaal bedienen. TotalEnergies biedt haar partners maatwerk, een aantrekkelijk provisiemodel, transparante prijsvorming en een grote mate van flexibiliteit.

Partner worden

Werken bij TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V.

TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. is een ambitieus bedrijf dat er in een aantal jaren in is geslaagd om een vaste plek in de Nederlandse energiemarkt te veroveren. Voor de komende jaren liggen er uitdagende, maar realistische targets om het bedrijf verder te laten groeien. We zijn op zoek naar nieuwe collega's die samen met onze klanten de beste oplossing vinden voor hun bedrijf.
Marc Olivier Jodoin Nqoinj Ttqm Unsplash

Stroometiket

Waar komt onze stroom vandaan?

Bekijk ons stroometiket

Onze kernwaarden