Man Analyseren Grafieken Kantoor AS 305152488

Actueel

Lees hier actuele berichten over de energiemarkt. Wij informeren u graag met de laatste updates, zodat u uw energie zo goedkoop mogelijk kunt inkopen. Wilt u deze updates ontvangen in uw mailbox? Schrijf u dan in voor onze Daily Gas Reports of de wekelijkse energierapporten.

 

Het laatste nieuws

 

MKB Header 4

Nieuwe subsidie voor MKB-ondernemingen: voordelig energie-advies

Sinds begin oktober is er een nieuwe subsidie waarmee u voordeliger energie-advies kunt aanvragen. Hiermee krijgt u inzicht in de energiebesparingsmogelijkheden van uw bedrijf. Meer weten?
Lees verder
Miljoenennota

Miljoenennota 2021

Duurzaamheid staat, ook bij een demissionair kabinet, hoog op de agenda. Is het voor uw bedrijf in 2022 interessant om te investeren in zonnepanelen of elektrisch rijden? Wij geven u graag advies.
Lees het artikel
Totalenergieslogo3

Total wordt TotalEnergies

Op de gewone en buitengewone aandeelhoudersvergadering hebben de aandeelhouders vandaag, bijna unaniem, hun goedkeuring gegeven aan een resolutie om de naam van de onderneming te wijzigen van Total in TotalEnergies. Hiermee wordt de strategische omvorming tot een brede energieonderneming verankerd in haar identiteit. Tegelijk met deze naamsverandering neemt TotalEnergies een nieuwe visuele identiteit aan.
Lees het persbericht
Josh Appel Netpasr Bmq Unsplash

Energietarieven 2021

Vanaf 1 januari 2021 veranderen de tarieven voor energie. De belasting op energie, maar ook de netbeheerkosten en de vermindering energiebelasting verandert. We zetten de belangrijkste veranderingen voor u op een rij.
Lees het artikel
Martin Sanchez Vsicyd4c4a Unsplash

De effecten van de coronacrisis op de energiemarkt

De wereldwijde effecten van het coronavirus voelen we nog steeds. We willen de zorginstellingen niet overbelasten, de horeca open houden en de beurs stabiel houden. Werkend Nederland gaat weer iets meer naar kantoor en met alle maatregelen kunnen kleine evenementen, winkels en bijeenkomsten weer doorgaan.
Lees het artikel
Mensen Overleg Zonsondergang Kantoor AS 191902931

Webinar Slimmer Energie Inkopen

Doet u de energie-inkoop voor uw bedrijf en wilt u weten hoe u efficiënter kunt inkopen? Of overweegt u om zelf uw energie te gaan inkopen? Dan is het belangrijk om te weten welke inkoopstrategie bij u past. In dit webinar leggen we uit hoe u efficiënt energie kunt inkopen.
Kijk het webinar terug
Total Nr 19 111041 Windmolens

Highlights Webinar Slimmer Energie Inkopen

Ons webinar over slim energie inkopen gemist? Lees hier de highlights uit het webinar en lees over de laatste ontwikkelingen op energiegebied.
Lees meer
Karsten Wurth 0W Uta0xz7w Unsplash

NTA 8800: Nieuw energielabel voor gebouwen

Vanaf 1 januari 2021 moeten gebouwen voldoen aan een nieuwe bepalingsmethode. De methode is geschikt voor alle gebouwen en sluit aan bij de trias energetica: het beperken van het energiegebruik, zoveel mogelijk hernieuwbare energie en efficiënt benutten van fossiele energie.
Bekijk wat er verandert
Still Arnaud 2

Podcastserie Koplopers in Zakelijke Energie

Wat levert de energietransitie bedrijven op? En waar liepen zij tegenaan? TotalEnergies gaat langs bij ondernemers die de verduurzamingsslag al hebben gemaakt, met elke aflevering een andere sector aan bod. Beluister alle afleveringen via BNR.nl.

Koplopers in zakelijke energie podcast

Uw sector

TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. heeft kennis over 4 grote sectoren. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Niets missen?

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van energie en verduurzaming.

Bezig met laden