Man Analyseren Grafieken Kantoor AS 305152488

Actueel

Lees hier actuele berichten over de energiemarkt. Wij informeren u graag met de laatste updates, zodat u uw energie zo goedkoop mogelijk kunt inkopen. Wilt u deze updates ontvangen in uw mailbox? Schrijf u dan in voor onze Daily Gas Reports of de wekelijkse energierapporten.

 

Het laatste nieuws

 

Kennistafels met Ton van der Linden

Schuif aan bij onze kennistafels

Om meer inzicht te krijgen in de dingen die er spelen bij klanten, organiseren wij kennistafels. Met verschillende energiemanagers gaan we dan om de tafel zitten. Wilt u net als andere facilitair managers ideeën uitwisselen over onderwerpen als energietransitie en besparen op de energierekening? Schrijf u dan in.
Lees verder
M B M Zzoa5g8hspi Unsplash

Huidige energieprijzen: opnieuw een stijging

Lees meer over de stijgende energieprijzen en ontdek wat TotalEnergies Power & Gas voor u kan betekenen op het gebied van energietarieven.
Lees verder
Totalenergieslogo3

Total wordt TotalEnergies

Op de gewone en buitengewone aandeelhoudersvergadering hebben de aandeelhouders vandaag, bijna unaniem, hun goedkeuring gegeven aan een resolutie om de naam van de onderneming te wijzigen van Total in TotalEnergies. Hiermee wordt de strategische omvorming tot een brede energieonderneming verankerd in haar identiteit. Tegelijk met deze naamsverandering neemt TotalEnergies een nieuwe visuele identiteit aan.
Lees het persbericht
Josh Appel Netpasr Bmq Unsplash

Energietarieven 2021

Vanaf 1 januari 2021 veranderen de tarieven voor energie. De belasting op energie, maar ook de netbeheerkosten en de vermindering energiebelasting verandert. We zetten de belangrijkste veranderingen voor u op een rij.
Lees het artikel
Martin Sanchez Vsicyd4c4a Unsplash

De effecten van de coronacrisis op de energiemarkt

De wereldwijde effecten van het coronavirus voelen we nog steeds. We willen de zorginstellingen niet overbelasten, de horeca open houden en de beurs stabiel houden. Werkend Nederland gaat weer iets meer naar kantoor en met alle maatregelen kunnen kleine evenementen, winkels en bijeenkomsten weer doorgaan.
Lees het artikel
Mensen Overleg Zonsondergang Kantoor AS 191902931

Webinar Slimmer Energie Inkopen

Doet u de energie-inkoop voor uw bedrijf en wilt u weten hoe u efficiënter kunt inkopen? Of overweegt u om zelf uw energie te gaan inkopen? Dan is het belangrijk om te weten welke inkoopstrategie bij u past. In dit webinar leggen we uit hoe u efficiënt energie kunt inkopen.
Kijk het webinar terug
Total Nr 19 111041 Windmolens

Highlights Webinar Slimmer Energie Inkopen

Ons webinar over slim energie inkopen gemist? Lees hier de highlights uit het webinar en lees over de laatste ontwikkelingen op energiegebied.
Lees meer
Karsten Wurth 0W Uta0xz7w Unsplash

NTA 8800: Nieuw energielabel voor gebouwen

Vanaf 1 januari 2021 moeten gebouwen voldoen aan een nieuwe bepalingsmethode. De methode is geschikt voor alle gebouwen en sluit aan bij de trias energetica: het beperken van het energiegebruik, zoveel mogelijk hernieuwbare energie en efficiënt benutten van fossiele energie.
Bekijk wat er verandert
Rabih Shasha Ttv6lo5uqvq Unsplash

Miljoenennota 2020

Dinsdag 15 september 2020 was het Prinsjesdag, de dag waarop de plannen van het kabinet voor volgend jaar worden gepresenteerd in de Miljoenennota. Op het gebied van klimaat wordt vanaf 2021 door de overheid geïnvesteerd. We zetten de belangrijkste plannen voor u op een rij.
Lees het artikel
Still Arnaud 2

Podcastserie Koplopers in Zakelijke Energie

Wat levert de energietransitie bedrijven op? En waar liepen zij tegenaan? TotalEnergies gaat langs bij ondernemers die de verduurzamingsslag al hebben gemaakt, met elke aflevering een andere sector aan bod. Beluister alle afleveringen via BNR.nl.

Koplopers in zakelijke energie podcast

Uw sector

TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. heeft kennis over 4 grote sectoren. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Niets missen?

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van energie en verduurzaming.

Bezig met laden