afbouwen

TotalEnergies Power & Gas faseert uit, wat betekent dit voor u?

 

Als klant ontving u van ons al het bericht: TotalEnergies Power & Gas gaat stoppen met het leveren van stroom en gas. We bouwen onze activiteiten in Nederland geleidelijk af. Wat betekent dit in de praktijk?


Wat betekent dit voor u? 

Het kantoor van TotalEnergies Power & Gas Nederland gaat sluiten. Medewerkers worden zoveel mogelijk overgeplaatst. Dat betekent helaas dat uw vaste contactpersoon niet meer bereikbaar is voor vragen over uw contract, wijzigingen of advies over strategische beslissingen. We kunnen dus niet dezelfde service blijven leveren. De dagelijkse en wekelijkse updates met marktinformatie zijn stopgezet waardoor u lastiger flexibel energie inkoopt.

Klantenservice

Beperkte bereikbaarheid klantenservice

Ook onze klantenservice bouwt af. We zijn alleen nog bereikbaar via het contactformulier en via de chat. U kunt online al een hoop zelf regelen. Via formulieren op de website geeft u eenvoudig uw wijzigingen door.

Naar Formulieren

Overstappen op het juiste moment

Ondertussen is de energiemarkt flink in beweging. Als ondernemer is het belangrijk om de afweging te maken wat voor u belangrijk is. Staat de prijs van uw energiecontract nog in verhouding met de service die u ontvangt? Vergelijk de prijzen van andere energieleveranciers hier.

overstappen 3

Heeft u een contract met een variabel tarief?

Heeft u een energiecontract met variabele tarieven? De prijs van uw contract volgt dan al de marktontwikkelingen. Misschien is het voor u daarom voordeliger om over te stappen naar een andere energieleverancier. Als u niet overstapt wordt uw levering per 1 maart 2024 onder gelijkblijvende condities voortgezet door Gulf Gas + Power. 

Meer informatie