Kelly Sikkema 3 Tc 5Lrorm Unsplash

Energie inkopen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op de energiemarkt met deze blogs. Op zoek naar meer informatie? Meld u aan voor onze gratis energierapporten. Daarmee helpen we u om uw energie zo goedkoop mogelijk in te kopen.
Energieprijzen

Waardoor stegen de energieprijzen?

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan: de energietarieven stegen fors. Wat waren hiervan de oorzaken? We zetten meerdere factoren voor u op een rij
Lees verder
Matthew Henry Yetqklnhsui Unsplash

Einde daltarief oude meters: wat betekent dit voor u?

Heeft u nog geen slimme meter? Dan gaat er mogelijk iets voor u veranderen. Op 1 juli stoppen netbeheerders namelijk het signaal dat zorgt voor het schakelen tussen dag- en nachttarief bij niet-slimme meters.
Lees de blog
Podcast Visuals AW 2

De toekomst van TotalEnergies

Wat hebben de energietransitie en het Nederlands poldermodel gemeen? En welke bespaartips heeft de General Manager van TotalEnergies Power & Gas Nederland zelf? Arnaud Wyers legt het in deze podcast uit.
Lees de blog
Karsten Wurth 0W Uta0xz7w Unsplash

In 3 stappen naar Smart Energy Management

Begin 2020 is er een onderzoek geweest naar de effecten van het klimaatakkoord. Ondernemers geven aan niet goed te weten welke maatregelen ze moeten nemen, hoe ze deze moeten financieren en of ze de genomen maatregelen wel kunnen terugverdienen.
Lees de blog
Thomas Richter B09tl5bsqjk Unsplash

Factoren die de prijs van energie beïnvloeden

Het weer, het klimaatbeleid, de epidemie maar ook de scheepvaart en geopolitiek hebben invloed op de prijs. Lees er hier alles over.
Lees de blog
Photo 1460794418188 1Bb7dba2720d

Alles over ZZP’ers, zakelijke energie en belastingaangifte

Als ZZP’er werkt u waarschijnlijk veel vanuit uw eigen huis. En dat betekent dat u zowel privé, als voor uw onderneming energie gebruikt. In sommige gevallen mag u dat van uw belasting aftrekken. Hoe zit dat? Wij praten u bij.
Lees de blog