TotalEnergies_switch

Veelgestelde vragen

 

TotalEnergies investeert de komende jaren verder in de energietransitie, waaronder in duurzame mobiliteit zoals elektrisch laden en waterstofstations. Vanuit deze strategie is besloten de activiteiten van TotalEnergies Power & Gas Nederland uit te faseren. Bij onze overige TotalEnergies bedrijfsonderdelen en servicestations in Nederland kunt u echter nog onverminderd terecht. 

We begrijpen dat u een hoop vragen heeft na dit nieuws. Daarom hebben we vast de antwoorden op een aantal belangrijke vragen voor u op een rij gezet.

 

Veelgestelde vragen:

overstappen 3

Hoe regel ik mijn overstap?

Op deze pagina regelt u de annulering van uw contract en geven we een aantal handvatten voor uw overstap.

Contract annuleren en overstappen

TotalEnergies Windmolens

Waarom stopt TotalEnergies Power & Gas Nederland?

TotalEnergies investeert de komende jaren verder in de energietransitie, waaronder in duurzame mobiliteit zoals elektrisch laden en waterstofstations. Vanuit deze strategie is besloten de activiteiten van het bedrijfsonderdeel TotalEnergies Power & Gas Nederland uit te faseren. Bij onze overige TotalEnergies bedrijfsonderdelen kunt u echter nog onverminderd terecht. 

Duurzame Dinsdag

Stopt TotalEnergies Power & Gas ook in andere landen?

TotalEnergies Power & Gas stopt alleen in Nederland. In andere landen zoals België breiden we dit bedrijfsonderdeel juist verder uit. We blijven dus actief met energieopwekking in de rest van Europa, en investeren ook daar in de energietransitie.