Boerin Tablet Windmolens Akker Graan AS 251356511

Producten voor ZZP & MKB

Laadpalen

Elektrisch rijden (laadpalen)

U en uw medewerkers vinden duurzaam rijden waarschijnlijk net zo belangrijk als wij. Niet zo gek, want elektrische auto’s zijn beter voor het milieu, goedkoper in onderhoud en rijden beter. Steeds meer van uw medewerkers zullen dan ook met een elektrische auto naar werk komen. Logisch dat u daarom nadenkt over elektrisch rijden voor uw bedrijf. TotalEnergies Mobility biedt klanten een passende oplossing in de vorm van laadpalen.
Ik wil laadpalen
Lampen Unsplash

Ledverlichting

Wij helpen u graag met verduurzamen. Daarom bieden wij ledverlichting aan met uw eigen, persoonlijke lichtplan. Met led verduurzaamt u uw bedrijf én bespaart u direct op uw energierekening. Bij TotalEnergies vinden we het belangrijk om goede kwaliteit te bieden. Daarom werken we samen met een partner die duurzaam ledverlichting produceert.
Ledverlichting
Shutterstock 494150671 Min

Zonnepanelen

Wij geloven in de kracht van zonne-energie. Daarmee wekt u uw eigen energie op. Dit is goed voor het milieu én financieel aantrekkelijk. U verdient uw investering vaak snel terug. Wij helpen u graag duurzaam ondernemen met de zonnepanelen van SunPower. Zij werken met een netwerk van betrouwbare installateurs. Daarnaast hebben hun zonnepanelen het hoogste rendement, 25 jaar volledige garantie en zijn ze het efficiëntst ter wereld.
Ik wil zonnepanelen