overstappen 3

Regel hier uw overstap

 

Op deze pagina regelt u de overstap naar een andere energieleverancier. Dat doet u in twee stappen: eerst annuleert u uw contract en vervolgens sluit u een nieuw contract af bij een andere energieleverancier. Verder geven we nog een aantal handvatten waar u op moet letten bij de overstap. 

Hoe gaat de overstap in z'n werk?

Onderaan de pagina annuleert u uw contract bij TotalEnergies Power & Gas door het formulier in te vullen. Nadat uw annuleringsverzoek is ingediend, ontvangt u van ons een mail dat we uw verzoek in behandeling nemen. Ontvangt u ook een bevestiging dat de overstap is afgerond? Dan maken we binnen 6 weken uw eindafrekening op. 

Sluit meteen een nieuw contract af

Let op: alleen annuleren is niet voldoende. Uw overstap is pas compleet als u ook een nieuw contract heeft afgesloten bij een andere energieleverancier.

Voor uw gemak hebben we een overeenkomst met Gulf Gas + Power, die uw contract, als klant van TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V., per 1 maart 2024 onder dezelfde voorwaarden kan overnemen. Meer informatie over over Gulf Gas + Power vindt u hier.  

Bij online prijsvergelijkers kunt u het aanbod van verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken. Het vergelijken van offertes kan soms lastig zijn. Op deze pagina leest u waar uw energieprijs op is gebaseerd en hoe een offerte is opgebouwd.

 

Contract annuleren en overstappen

Let op: alleen annuleren is niet voldoende. Uw overstap is pas compleet als u ook een nieuw contract heeft afgesloten bij een andere energieleverancier.

Bezig met laden