Gebouwbeheer Facilitair Sector

Sector Retail & Gebouwbeheer

Werkt u in de retailsector, gebouwbeheer, of heeft u op een andere manier te maken met gebouwbeheer en energie? Dan helpen we u graag met de energietransitie van uw bedrijf. Of het nu gaat om een woning, een kantoor of een winkelpand. Zorg dat u op de hoogte bent en blijft van ontwikkelingen in de sector gebouwbeheer & retail.

 

Werkt u in de retailsector, gebouwbeheer, of heeft u op een andere manier te maken met gebouwbeheer en energie? Dan helpen we u graag met de energietransitie van uw bedrijf. Of het nu gaat om een woning, een kantoor of een winkelpand. 

Duurzaam ondernemen is door het klimaatakkoord voor veel bedrijven wettelijk verplicht geworden. Zorg daarom dat u goed op de hoogte bent van uw verplichtingen.

Nieuwste artikelen

Primera Thumbnail

Energiebesparing waarmee winkelformule Primera het verschil maakt

Hoe loopt de energietransitie in Nederland? Is investeren in energiebesparing rendabel? TotalEnergies gaat langs bij organisaties die actief werken aan verduurzaming. Bij winkelformule Primera leren we dat duurzamer zeker niet duurder hoeft te zijn. In deze video spreken we Carl Damen, hoofd acquisitie en projecten.

Lees het verhaal van Primera