Rawfilm Ihmzqv3lleo Unsplash

Wereldwijde kennis van energiemanagement tot uw beschikking

TOTALENERGIES is al jaren op wereldwijde schaal bezig zijn met totaaloplossingen voor grootverbruikers van energie. Benieuwd of we ook u kunnen helpen?

Er is voor bedrijven veel te winnen en te verliezen op het gebied van energie. Dat heeft te maken met regelgeving, Europese klimaatdoelstellingen die zijn vastgelegd in Parijs en schommelende prijzen voor gas en elektriciteit. Goede kennis van energiemanagement wordt steeds belangrijker. Met name voor grootverbruikers is energie een complex vraagstuk. TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. begrijpt dit speelveld maar al te goed. Wat u misschien niet wist, is dat wij al jaren op wereldwijde schaal bezig zijn met totaaloplossingen voor grootverbruikers van energie. Benieuwd of we ook u kunnen helpen?

De energiemarkt is flink in beweging. De vraag naar energie stijgt de komende jaren hard, de roep om duurzaamheid is steeds sterker en de manieren waarop we zelf energie mogen en kunnen opwekken zijn sterk in ontwikkeling. Bovendien is energie voor u ook een kostenpost die u zo laag mogelijk wilt houden. Daarom is energiemanagement steeds belangrijker voor veel bedrijven. Het geeft inzicht in verbruik en daardoor duidelijkheid waar nog te besparen valt op energieverbruik. Hoe kan het goedkoper? Hoe kan het duurzamer? Welke maatwerkoplossing past bij uw organisatie?

TotalEnergies als uw partner

In de loop der jaren heeft TotalEnergies veel geïnvesteerd en kennis opgedaan in de markt van gas, petroleumproducten, zonne-energie, bio-energie en energieopslag. Die kennis zetten we wereldwijd in om allerlei organisaties te helpen met hun energievraagstukken. We ontdekken, produceren, verwerken en verkopen helemaal tot aan de eindklanten. Daarnaast helpen we klanten zelf energie te produceren en te managen. Bij iedere stap in de energieketen voegen we waarde toe, bedenken we technologische oplossingen en ontwikkelen we innovatieve producten en diensten.

Wereldwijd werken er zo’n 98.000 mensen bij TotalEnergies, verdeeld over 130 landen. We beheren toonaangevende projecten op veeleisende terreinen, zoals:

  • Offshore projecten voor olie en vloeibaar aardgas (LNG), waarin we tot de wereldtop behoren.
  • Low-carbon energie, waarin we een belangrijke speler zijn.
  • Raffinage en petrochemicaliën, waarin we enkele van 's werelds best presterende platforms hebben ontwikkeld.
  • Betrokken bij de bouw en het beheer van enkele van ‘s wereld grootste zonne-energiecentrales. Onder andere in Californië, Japan en de woestijn van Abu Dhabi.

TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V.

TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. is een onderdeel van TotalEnergies, dat zich in verschillende landen volledig richt op het leveren van energie aan de (groot)zakelijke markt. We produceren 4 miljard m3 gas offshore en hebben 22 platforms waarmee 10% van het in Nederland verbruikte gas wordt geproduceerd. We leveren energie en gas voor zowel kleine MKB’ers als grootverbruikers van energie. We helpen bedrijven met totaaloplossingen, samen met onze partners in binnen- en buitenland. We werken onder andere samen met Sunpower, om bedrijven hun eigen energie te laten opwekken met geavanceerde zonnepanelen. We werken samen met PitPoint voor de productie en levering van alternatieve brandstoffen. En met onze partner Saft kijken we hoe we lokaal energie kunnen opslaan.

Omdat we iedere stap in de energieketen zelf kunnen uitvoeren, kunnen we u ook helpen aan een totaaloplossing voor uw energievraagstukken. Dit maakt ons uw vernieuwende partner. Wij helpen onze klanten graag met het terugbrengen van hun energieverbruik. Samen willen we de landelijke en wereldwijde uitdagingen op de energiemarkt aangaan.