Mensen Overleg Zonsondergang Kantoor AS 191902931

Partner worden van TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V.

TotalEnergies is een strategische partner die energiekennis combineert met ruime ervaring uit heel Europa. Ons businessmodel is gericht op het bedienen van partners, zowel nationaal als internationaal. Wij bieden onze partners maatwerk, transparante prijsvorming, grote mate van flexibiliteit en een aantrekkelijk provisiemodel.


Wij gaan momenteel geen nieuwe partnersamenwerkingen aan, maar laat uw gegevens achter zodat wij u kunnen informeren wanneer dit weer mogelijk is.

Logo Cire Deelnemer Sq

CIRE Keurmerk

TotalEnergies is sterk betrokken bij de vestiging van het nieuwe keurmerk CIRE. Dit verwachten wij uiteraard ook van onze partners. Daarom werken wij enkel samen met partners die zich hebben geregistreerd voor dit keurmerk. In dit document wordt uitgelegd waar CIRE voor staat, wat er van u wordt verwacht en hoe alle gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Let op: De registratie moet volledig afgerond zijn. Als u alleen een account heeft aangemaakt, bent u niet vindbaar in CIRE en heeft u geen keurmerk.

Partner worden

Wij gaan momenteel geen nieuwe partnersamenwerkingen aan. Laat uw gegevens achter zodat wij u kunnen informeren wanneer het weer mogelijk is om partner te worden.

Bezig met laden

3Afc8bcada08c4971bd5981b5f2e953cd

Action!

Action! is het wereldwijde vrijwilligersprogramma voor medewerkers van de TotalEnergies FOUNDATION. Onder het Action! programma biedt TotalEnergies elke medewerker de tijd en middelen die nodig zijn om bij te dragen aan de ontwikkeling van hun regio.

Word partnerorganisatie