Monarch Den Haag

Even voorstellen

Met ons team van energiespecialisten staan we graag voor u klaar. We stellen ons dan ook graag even aan u voor. Neem gerust contact met ons op.
Still Renaud LR

Renaud Merkelbagh

Ik ben Renaud Merkelbagh. Al ruim 20 jaar werk ik in verschillende rollen voor en in de energiebranche. Bij TotalEnergies Power & Gas werk ik met name samen met consultants en bedrijven met een groot aantal locaties. Graag ga ik met u in gesprek om te zien hoe we u kunnen helpen met uw energiebehoeftes.

E-mail: renaud.merkelbagh@totalenergies.com

Bel mij op: 06-11 27 79 82
Still Renaud

Prakasan Perampalam

Mijn naam is Prakasan Perampalam, zakelijk accountmanager. Ik geef ondernemers graag advies over de inkoop van elektriciteit en gas voor hun bedrijf, maar ook over de energietransitie. Wat ik belangrijk vind is om goede zakelijke relaties op te bouwen. Waar u ook bent in uw energieproces, ik sta graag voor u klaar!

E-mail: prakasan.perampalam@totalenergies.com

Bel mij op 06-11 223 468
Still Ton (2)

Ton van der Linden

Ik ben Ton van der Linden. Al bijna 15 jaar werk ik met veel plezier in de energiebranche. Ik werk met consultants en grote collectieven. Graag ga ik met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw energiehuishouding. Ook wil ik graag  weten waar uw behoeftes liggen op het gebied van energie. Zo kan ik u informatie en advies geven waar u echt wat aan heeft.

E-mail: ton.van-der-linden@totalenergies.com

Bel mij op 06-15 411 805