Lampen Unsplash

Ledverlichting

Wij helpen u graag met verduurzamen. Daarom bieden wij ledverlichting aan met uw eigen, persoonlijke lichtplan. Met led verduurzaamt u uw bedrijf én bespaart u direct op uw energierekening.


Ledverlichting is een veel geadviseerde maatregel om energie te besparen. De terugverdientijd ligt bijna altijd onder de vijf jaar. Hiermee is dit een energiebesparende maatregel die u vanuit de overheid verplicht bent om te nemen.

Office 2

Ledverlichting van hoge kwaliteit

Bij TotalEnergies vinden we het belangrijk om goede kwaliteit te bieden. Daarom werken we samen met een partner die duurzaam ledverlichting produceert. Met deze ledverlichting ontvangt u:

 Hoge kwaliteit ledlampen met een lange levensduur
 Duurzaam geproduceerde lampen en recyclebaar
Tot 15 jaar garantie

Meer weten?

Wij leveren ledverlichting aan verschillende branches. Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden in uw branche? Selecteer deze en lees onze blog. Of vraag onderaan direct een lichtplan aan.

Hoe werkt het?

Vul het aanvraagformulier in. Zodra we uw aanvraag binnen hebben wordt er  contact met u opgenomen voor een afspraak. Tijdens de afspraak wordt de aanpak besproken voor een goed lichtplan. Het lichtplan vormt de basis voor uw offerte. Als u akkoord gaat met de offerte wordt er een afspraak ingepland om de ledverlichting te installeren.

Vraag nu eenvoudig ledverlichting aan

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezig met laden

Meer over ledverlichting