Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen van TotalEnergies, hoe gaat dat in z'n werk?

 

Het meeste rendement uit zonnepanelen krijgt u door een goed ontwerp, een technische check, een goed voorbereide installatie én een grondige kwaliteitscheck. Vanaf de online simulator, nemen de ingenieurs van TotalEnergies u bij de hand. In 4 stappen helpen wij u naar de optimale zonne-energie opstelling

Stap 1: de gratis online zonnepanelen simulator

In de gratis online simulator geeft u, naast het adres en dakoppervlak, aan hoeveel energie u momenteel in uw bedrijf verbruikt. De simulator geeft u direct inzicht in de mogelijke opbrengst, de kosten en het rendement. Ook ziet u de terugverdientijd en legt de simulator een vergelijking met andere mogelijke investeringen. Zo weet u direct of zonnepanelen een interessante stap zijn voor uw bedrijf.

Stap 2: ontwerp en begeleiding

Met de gegevens uit de online simulator maken de ingenieurs van TotalEnergies een ontwerp voor de optimale zonne-installatie op uw dak. Daarbij komt een offerte en de berekening van het te behalen rendement. Als deze bij uw verwachtingen passen, kan het contract worden getekend. TotalEnergies ontzorgt u vervolgens helemaal.

Er volgt een dakinspectie op locatie, om zeker te weten dat het beoogde rendement kan worden behaald. Kwaliteitsingenieur Abdi Hassan legt uit: 'Ik kijk op locatie niet alleen naar het oppervlak en de geschiktheid van het dak, maar ook naar de omgeving: zijn er hoge gebouwen of bomen die een schaduw kunnen werpen op de installatie? Waar nodig passen we het ontwerp nog aan.' Vervolgens bereidt Abdi Hassan de installatie minutieus voor. Hij bestelt en controleert de benodigde apparatuur en stemt de planning af met alle betrokkenen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Mannen Onderhoud Zonnepanelen AS 126106211

Stap 3: de installatie

Op de afgesproken datum komt het installatieteam met specialistische apparatuur en alle bestelde materialen bij de ondernemer. Dan start de bouw van de installatie en de aansluiting van het systeem. Daarbij wordt gezorgd voor minimale overlast, zodat de bedrijfsactiviteiten ongestoord door kunnen gaan. Bij de installatie is ook altijd de eigen de kwaliteitsingenieur aanwezig, om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Stap 4: de kwaliteits- en veiligheidscheck

Kwaliteit staat bij TotalEnergies hoog in het vaandel. Daarom doet de kwaliteitsingenieur altijd een eindcheck. Daarbij wordt gekeken of de installatie op alle punten veilig is en aan alle gestelde kwaliteitseisen voldoet. 'Ik weet precies wat er met de klant is afgesproken en wat de situatie ter plaatse is. Ik dubbelcheck alle afspraken en de veiligheid.  Dat geeft ondernemers zekerheid. Net als de garantie die we geven: 12 jaar op de onderdelen en 2 jaar op de installatiewerkzaamheden.'

Man Vrouw Lopend Zonnepanelen AS 301793751

Zelf aan de slag met de simulator

Bent u zelf benieuwd welk rendement u bereikt met zonnepanelen? En welke investering ermee gemoeid is? Doe de gratis online zonnepanelen simulator, dan weet u het direct.

 

Naar de zonnepanelen simulator