Federico Beccari Ahi73zn5p0y Unsplash

Onmisbare tips om te beginnen met verduurzamen

Total Interview Tips V3 Moment2

Wilt u in uw bedrijf beginnen met verduurzamen? Dan komt er veel op u af en moet u met een aantal dingen rekening houden. Deze ondernemers gingen u voor en hebben inmiddels de verduurzamingsslag gemaakt. In de video geven zij tips om u te helpen.

  • Gebrek aan beleid is voor veel bedrijven een uitdaging, blijkt uit benchmarkonderzoek van TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. Weten hoe u het onderwerp verduurzaming op de directie-agenda krijgt? Lees er in deze blog meer over.
  • Verduurzaming begint bij inzicht. Lees in deze blog hoe u inzicht in uw energieverbruik en besparingsmogelijkheden verkrijgt.
  • Controleer uw positie ten opzichte van andere bedrijven. Download hier het benchmarkrapport. Leer van concurrenten en collega’s binnen uw sector.
  • Begin klein, bekijk waar u energie kunt besparen. De meest voorkomende energiebesparende maatregel is het plaatsen van ledverlichting. Een relatief kleine aanpassing die u veel voordeel kan opleveren.

Niets missen?

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van energie en verduurzaming.

Bezig met laden