LED Retail

Kwalitatieve ledverlichting op uw kantoor

 

Simpel, kostenefficiënt en duurzaam: investeren in led levert veel op. Nu we weer vaker naar kantoor gaan, staan de lampen weer vaker aan. Dat ziet u terug op de facturen.  Met ledverlichting kunt u eenvoudig die kosten drukken en tegelijkertijd verduurzamen. We helpen u met de overstap. Wilt u inzicht in de eventuele kosten en het rendement? Vraag dan ons gratis lichtplan aan.

Waarom ledverlichting?

Voldoen aan wet-en regelgeving

Is uw verbruik hoger dan 50.000 kWh stroom of 25.000m³ gas? Dan bent u wettelijk verplicht om alle energiebesparende maatregelen uit te voeren die u binnen 5 jaar terugverdient. Met het plaatsen van led voldoet u meteen aan uw bespaarplicht.

Hoge Lichtkwaliteit

Goede verlichting is belangrijk voor het welzijn van iedereen op kantoor. Slechte verlichting kan zelfs leiden tot klachten zoals hoofdpijn. Bovendien verhoogt een goed lichtplan de efficiëntie van werknemers. We installeren daarom alleen bio-dynamische armaturen met instelbare intensiteit en lichtkleur, om daglicht zo nauwkeurig mogelijk te evenaren.

Duurzaam

Ledlampen zijn efficiënt en verbruiken slechts 15% van de energie om hetzelfde licht te geven als een gloeilamp. Daarnaast gaan de lampen tot tien keer langer mee. De armaturen die we installeren op kantoren zijn energiezuinig en nagenoeg onderhoudsvrij. Met ledverlichting kunt u dus gemakkelijk verduurzamen, met niet alleen het oog op uw kosten, maar ook op het milieu.

Lange levensduur

Goedkope ledlampen moet u na 5 tot 7 jaar vervangen. Dat levert weer extra kosten op. Wij leveren altijd kwalitatief hoogstaande verlichting met een lange levensduur. Hierdoor haalt u op lange termijn meer waarde uit uw investering. Zo heeft u na installatie lang geen omkijken meer naar de verlichting en produceert u minder elektrisch afval.

Snel terugverdienen

Na installatie ziet u de elektriciteitskosten direct teruglopen. Voor ledverlichting op kantoren is de verwachte terugverdientijd van uw investering gemiddeld tussen de 2 en 4 jaar. Van welke omstandigheden is dit afhankelijk? Denk aan:

  • De grootte van uw kantoor
  • De intensiteit van het gebruik
  • De kwaliteit van de ledlampen

 

Ik wil besparen

Aan wat voor investering moet u dan denken? De eventuele kosten zijn natuurlijk verbonden aan de grootte van uw kantoorpand en het aantal armaturen dat u nodig heeft. Wij doen voor én na oplevering een meting, om u een optimaal lichtplan aan te bieden met een gelijkmatige verdeling op uw werkvlak en een egaal lichtbeeld.  

Er zijn verschillende opties mogelijk. Inzicht krijgen in de opties, kosten en het rendement? Vraag hieronder gratis een lichtplan op maat aan. Na een bezoek aan uw kantoor kunnen we u een totaalofferte aanbieden. Wat bieden wij als u ledverlichting bij TotalEnergies aanschaft?

Tot 15 jaar garantie
Kwalitatieve verlichting met een lange levensduur
Verlichting met een laag energieverbruik en weinig onderhoud
Bio-dynamische armaturen
Een totaalprijs inclusief verwijdering van oude armaturen