LED opslag

Kwalitatieve ledverlichting in uw opslag

 

Simpel, kostenefficiënt en duurzaam: investeren in led levert veel op. In een opslaghal heeft u veel verlichting nodig, en dat ziet u terug op de facturen. Met ledverlichting kunt u eenvoudig die kosten drukken en tegelijkertijd verduurzamen. We helpen u met de overstap. Wilt u inzicht in de eventuele kosten en het rendement? Vraag dan ons gratis lichtplan aan.

Waarom ledverlichting?

Voldoen aan wet-en regelgeving

Is uw verbruik hoger dan 50.000 kWh stroom of 25.000m³ gas? Dan bent u wettelijk verplicht om alle energiebesparende maatregelen uit te voeren die u binnen 5 jaar terugverdient. Met het plaatsen van led voldoet u meteen aan uw bespaarplicht.

Hoge Lichtkwaliteit

Goede verlichting in uw opslaghal is belangrijk voor de veiligheid en het welzijn van iedereen op de werkvloer. Bovendien verhoogt een goed lichtplan de efficiëntie van werknemers. Met goede verlichting voorkomt u bijvoorbeeld dat er fouten worden gemaakt met het oppikken van goederen. Anderzijds heeft u niet te veel verlichting nodig indien er weinig werknemers aanwezig zijn. Zo houdt u de energiekosten laag.

Wij bieden daarom een lichtplan op maat, met optionele aan- en afwezigheidsdetectie, en installeren bio-dynamische armaturen met instelbare intensiteit en lichtkleur.

Duurzaam

Ledlampen zijn efficiënt en verbruiken slechts 15% van de energie om hetzelfde licht te geven als een gloeilamp. Daarnaast gaan de lampen tot tien keer langer mee. De armaturen die we installeren in uw opslaghal zijn energiezuinig en nagenoeg onderhoudsvrij. Met ledverlichting kunt u dus gemakkelijk verduurzamen, met niet alleen het oog op uw kosten, maar ook op het milieu.

Lange levensduur

Goedkope ledlampen moet u na 5 tot 7 jaar vervangen. Dat levert weer extra kosten op. Wij leveren altijd kwalitatief hoogstaande verlichting met een lange levensduur. Hierdoor haalt u op lange termijn meer waarde uit uw investering. Zo heeft u na installatie lang geen omkijken meer naar de verlichting en produceert u minder elektrisch afval.

Snel terugverdienen

Na installatie ziet u de elektriciteitskosten direct teruglopen. Voor ledverlichting in opslaghallen is de verwachte terugverdientijd van uw investering gemiddeld tussen de 2 en 4 jaar. Van welke omstandigheden is dit afhankelijk? Denk aan:

  • De grootte van uw opslagruimte
  • De hoogte van uw stellingen
  • De intensiteit van het gebruik
  • De kwaliteit van de ledlampen

 

Ik wil besparen

Aan wat voor investering moet u dan denken? De eventuele kosten zijn natuurlijk verbonden aan de grootte van uw opslag en het aantal armaturen dat u nodig heeft. Heeft u hoge stellingen? Dan hoeven we waarschijnlijk minder armaturen te installeren.  

Er zijn verschillende opties mogelijk. Inzicht krijgen in de opties, kosten en het rendement? Vraag hieronder een gratis lichtplan aan. Na een bezoek aan uw locatie kunnen we u een totaalofferte en een lichtplan op maat aanbieden. Wat bieden wij als u ledverlichting bij TotalEnergies aanschaft?

Tot 15 jaar garantie
Bio-dynamische armaturen
Optionele aan- en afwezigheidsdetectie
Kwalitatieve verlichting met een lange levensduur
Verlichting met een zeer laag energieverbruik en weinig onderhoud
Een totaalprijs inclusief verwijdering van oude armaturen