Mariana Proenca H0xg4s6nfg Unsplash

Energie opwekken

Zelf duurzame energie opwekken is een belangrijke stap op weg naar een beter klimaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de blogs en zet de volgende stap in de energietransitie.
Pexels Gustavo Fring 4254157 (1)

Kleinverbruiker? Deze subsidies zijn er voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een mooie manier om duurzaam te investeren in uw bedrijf. Bent u benieuwd welke subsidies en fiscale voordelen er bestaan voor de aanschaf van zonnepanelen? Lees gauw verder en download onze factsheet met een handig overzicht.
Lees de blog
Zonnepanelen Grootverbruikers

Zonnepanelen aanschaffen? Bekijk de subsidies voor bedrijven.

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen voor uw bedrijf? Dan komt u misschien in aanmerking voor verschillende subsidies en fiscale voordelen. Download onze factsheet voor een handig overzicht of lees hier de korte samenvatting.
Lees de blog
Moritz Kindler Skrzgn47iq Unsplash

Zonnepanelen, wat is het beste instapmoment?

Het voorjaar staat voor de deur. De temperaturen gaan omhoog en zon breekt door. Zonlicht dat u ook kunt gebruiken om energie op te wekken. Is dit het beste moment om zonnepanelen aan te schaffen? Bepaal het eenvoudig aan de hand van deze checklist.
Lees de blog
Shutterstock 603025976

Dit moet u weten voordat u zonnepanelen aanschaft

Overweegt u om voor uw bedrijf zonnepanelen aan te schaffen? Weet waar u op moet letten. In deze blog geven we zeven feiten zodat u met een gerust hart zonnepanelen kunt aanschaffen.
Lees de blog