Mariana Proenca H0xg4s6nfg Unsplash

Energie opwekken

Zelf duurzame energie opwekken is een belangrijke stap op weg naar een beter klimaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de blogs en zet de volgende stap in de energietransitie.
Een foto van Gerco met onze zonnepanelenexpert

Installatie van TotalEnergies zonnepanelen bij Melkveehouderij Wennemars

Ondernemer Wennemars streeft naar winstmaximalisatie op zijn melkveehouderij. Met zonnepanelen wordt hij zelfvoorzienend en verwacht hij terug te gaan leveren.
Lees verder
Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen van TotalEnergies, hoe gaat dat in z'n werk?

TotalEnergies helpt u in 4 stappen naar de optimale zonne-energie opstelling. Vanaf de online simulator, nemen de ingenieurs van TotalEnergies u bij de hand. Hoe? Lees er meer over in onze blog.
Lees de blog
Pexels Gustavo Fring 4254157 (1)

Kleinverbruiker? Deze subsidies zijn er voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een mooie manier om duurzaam te investeren in uw bedrijf. Bent u benieuwd welke subsidies en fiscale voordelen er bestaan voor de aanschaf van zonnepanelen? Lees gauw verder en download onze factsheet met een handig overzicht.
Lees de blog
Zonnepanelen Grootverbruikers

Zonnepanelen aanschaffen? Bekijk de subsidies voor bedrijven.

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen voor uw bedrijf? Dan komt u misschien in aanmerking voor verschillende subsidies en fiscale voordelen. Download onze factsheet voor een handig overzicht of lees hier de korte samenvatting.
Lees de blog
Moritz Kindler Skrzgn47iq Unsplash

Zonnepanelen, wat is het beste instapmoment?

Het voorjaar staat voor de deur. De temperaturen gaan omhoog en zon breekt door. Zonlicht dat u ook kunt gebruiken om energie op te wekken. Is dit het beste moment om zonnepanelen aan te schaffen? Bepaal het eenvoudig aan de hand van deze checklist.
Lees de blog
Shutterstock 603025976

Dit moet u weten voordat u zonnepanelen aanschaft

Overweegt u om voor uw bedrijf zonnepanelen aan te schaffen? Weet waar u op moet letten. In deze blog geven we zeven feiten zodat u met een gerust hart zonnepanelen kunt aanschaffen.
Lees de blog
Photo 1561329913 721C104c3846

In 5 stappen naar energielabel C

Vanaf 2023 moet u minimaal energielabel C hebben. In deze blog leggen we uit wat u kunt doen om uw energielabel te verbeteren.
Lees de blog
Rabih Shasha Ttv6lo5uqvq Unsplash

Energieopslag en elektrificatie van uw bedrijfsprocessen

Duurzame energie-opwek wint altijd nog aan populariteit, wordt steeds voordeliger en wordt gestimuleerd door de overheid. U kunt zelfs een stap verder zetten en bedrijfsprocessen elektrificeren. Hoe werkt dat? En wat levert het op?
Lees de blog