Lampen Unsplash

Energie besparen

De energietransitie begint bij energie besparen. Op zoek naar nieuwe manieren om op energie te besparen? Laat u inspireren door deze blogs.
Primera Thumbnail

Energiebesparing waarmee winkelformule Primera het verschil maakt

Hoe loopt de energietransitie in Nederland? Is investeren in energiebesparing rendabel? Total gaat langs bij organisaties die actief werken aan verduurzaming. Bij winkelformule Primera leren we dat duurzamer zeker niet duurder hoeft te zijn.
Lees de blog
Thumbnail Mazda

Energiebesparing in de autobranche: goed voor portemonnee én imago

In deze video zijn we bij Mazda-dealer René Klomp. In zijn showroom staan occasions en nieuwe modellen gebroederlijk naast elkaar onder warme ledverlichting. Dit is niet zijn enige succesvolle energiebesparende maatregel. Stap voor stap neemt hij zijn positie in als voorloper in de regio en de branche.
Lees de blog
Adobestock 174994313

Werk efficiënter: kies de juiste verlichting

Wist u dat bij elk moment van de dag een andere kleur licht hoort? We kunnen onze biologische klok hier erg mee verstoren. In deze blog gaan we verder in op het belang van goede verlichting.
Lees de blog
Energie besparen vakantie

5 tips om energie te besparen tijdens de vakantie

Veel medewerkers op vakantie of een leeg kantoor? Met onze 5 tips om energie te besparen tijdens de vakantie laat u uw kantoor netjes achter.
Lees de blog