Lampen Unsplash

Energie besparen

De energietransitie begint bij energie besparen. Op zoek naar nieuwe manieren om op energie te besparen? Laat u inspireren door deze blogs.
led besparen

Waarom kwalitatieve ledverlichting de investering waard is

Wat maakt de verlichting die TotalEnergies levert kwalitatief en duurzaam? En hoe werkt het installatieproces? In een gesprek met onze expert Niels vertelt hij er meer over.
Lees verder
Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen van TotalEnergies, hoe gaat dat in z'n werk?

TotalEnergies helpt u in 4 stappen naar de optimale zonne-energie opstelling. Vanaf de online simulator, nemen de ingenieurs van TotalEnergies u bij de hand. Hoe? Lees er meer over in onze blog.
Lees de blog
MKB Header 4

Nieuwe subsidie voor MKB-ondernemingen: voordelig energie-advies

Sinds begin oktober is er een nieuwe subsidie waarmee u voordeliger energie-advies kunt aanvragen. Hiermee krijgt u inzicht in de energiebesparingsmogelijkheden van uw bedrijf. Meer weten?
Lees de blog
Een foto van Gerco met onze zonnepanelenexpert

Installatie van TotalEnergies zonnepanelen bij Melkveehouderij Wennemars

Ondernemer Wennemars streeft naar winstmaximalisatie op zijn melkveehouderij. Met zonnepanelen wordt hij zelfvoorzienend en verwacht hij terug te gaan leveren.
Lees verder
Miljoenennota

Miljoenennota: klimaat- en energieplannen voor 2022

Duurzaamheid staat, ook bij een demissionair kabinet, hoog op de agenda. Is het voor uw bedrijf in 2022 interessant om te investeren in zonnepanelen of elektrisch rijden? Wij geven u graag advies.
Lees de blog
Lampen Unsplash

Wat betekent het verbod op tl-verlichting voor u?

De tl-buis wordt uitgefaseerd. Bent u klaar voor de overgang naar led? Lees in de blog wat het verbod voor uw sector betekent.
Lees de blog
Photo 1561329913 721C104c3846

In 5 stappen naar energielabel C

Vanaf 2023 moet u minimaal energielabel C hebben. In deze blog leggen we uit wat u kunt doen om uw energielabel te verbeteren.
Lees de blog
Gebouwbeheer Unsplash

6 vragen en antwoorden over isolatie

In deze blog beantwoorden we 6 vragen over isolatie: Wat is het? Wat kunt u allemaal isoleren en ontvangt u er subsidie voor? Lees de antwoorden in deze blog.
Lees de blog
4830847 E TOTA Campagne LED A4L FC 300 V1 M

3 redenen om over te stappen naar ledverlichting

Simpel maar effectief: overstappen naar led. Het installeren van ledlampen bespaart meteen energie. Wij geven 3 redenen waarom het installeren van ledverlichting zo effectief is.
Lees de blog
Wen Chen R Ckm5owuts Unsplash

In 3 stappen energie besparen met uw bedrijfspand

Energie besparen moet een topprioriteit voor ieder bedrijfspand worden. Maar hoe gaat u in uw gebouwbeheer met zakelijk energie besparen aan de slag? En wanneer voldoet u aan de verplichtingen?
Lees de blog
Primera Thumbnail

Energiebesparing waarmee winkelformule Primera het verschil maakt

Hoe loopt de energietransitie in Nederland? Is investeren in energiebesparing rendabel? Total gaat langs bij organisaties die actief werken aan verduurzaming. Bij winkelformule Primera leren we dat duurzamer zeker niet duurder hoeft te zijn.
Lees de blog
Thumbnail Mazda

Energiebesparing in de autobranche: goed voor portemonnee én imago

In deze video zijn we bij Mazda-dealer René Klomp. In zijn showroom staan occasions en nieuwe modellen gebroederlijk naast elkaar onder warme ledverlichting. Dit is niet zijn enige succesvolle energiebesparende maatregel. Stap voor stap neemt hij zijn positie in als voorloper in de regio en de branche.
Lees de blog
Adobestock 174994313

Werk efficiënter: kies de juiste verlichting

Wist u dat bij elk moment van de dag een andere kleur licht hoort? We kunnen onze biologische klok hier erg mee verstoren. In deze blog gaan we verder in op het belang van goede verlichting.
Lees de blog
Thumbnail Nac V2

NAC Breda laat zien hoe je met ledverlichting en zonnepanelen het verschil maakt

Waar lopen organisaties in de praktijk tegenaan bij energiebesparing? Wat levert het op? Total gaat langs bij organisaties die actief werken aan verduurzaming. Bij NAC Breda leren we hoe ledverlichting en zonnepanelen een wereld van verschil maken.
Lees de blog
Kapper V3

Hoe led de retailsector kan helpen

Goede verlichting maakt een wereld van verschil in een winkel hoe de producten tot hun recht komen.
Lees de blog
Appolinary Kalashnikova Wyghtlym344 Unsplash

Hoe groen is groene energie

Hoe duurzaam is groene stroom en waar komt die vandaan? In deze blog vertellen we u er meer over.
Lees de blog
Landbouw Unsplash

Energiebesparing in 3 stappen: van inzicht in verbruik naar maatregelen voor agrarische bedrijven

De agrarische sector is een belangrijke partij in het realiseren van de afspraken uit het Klimaatakkoord. Op het gebied van energie moeten veel bedrijven aan nieuwe wettelijke verplichtingen voldoen. Hoe gaat u hiermee de slag?
Lees de blog
Energie besparen vakantie

5 tips om energie te besparen tijdens de vakantie

Veel medewerkers op vakantie of een leeg kantoor? Met onze 5 tips om energie te besparen tijdens de vakantie laat u uw kantoor netjes achter.
Lees de blog
Katrina Berban O2j4g9gn4 K Unsplash

Dit zijn de grootste uitdagingen in de energietransitie

Hoe gaan bedrijven om met de energietransitie? En wat staat er hoog op hun prioriteitenlijst? Onze klanten deelden in een enquete hun grootste uitdagingen met ons en geven een interessant kijkje in de keuken. U leest het in dit blog.
Lees de blog