TotalEnergies windenergie

De highlights van 2021

 

Ook dit jaar stonden we weer voor u klaar met handige informatie over verduurzamen, subsidies en wet- en regelgeving. We doken in de statistieken en zetten de meest bekeken onderwerpen op een rij. Met deze blogs kunt u goed voorbereid het nieuwe jaar in.

TotalEnergies Lichtknop

TotalEnergies in transitie

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe strategie. De wereld verandert en TotalEnergies verandert mee. Total Gas & Power is nu echt TotalEnergies Power & Gas. Met deze naamswijziging laten we zien dat we serieus bezig zijn met de energietransitie. En in de blog 'onderweg naar klimaatneutraliteit' leest u meer over de vernieuwde strategie van TotalEnergies. 

Lees verder
Total Stijgende Energieprijzen

Waardoor stegen de energieprijzen?

Europa kampt met een tekort aan gas, dus schoten de energietarieven omhoog. Wat waren hiervan de oorzaken? Welke maatregelen nam het kabinet? En hoe kunt u het beste strategisch energie inkopen? 

Lees verder
Carolien Van Oijen Md1fk5k9f7c Unsplash (1)

Subsidies en fiscale regelingen

Als u investeert in besparings- en verduurzamingsmaatregelen zoals zonnepanelen, is de kans groot dat u in aanmerking komt voor een subsidie of een fiscale regeling. We hielpen een handje en zetten de belangrijksten op een rij:

Lees verder
Een foto van Gerco met onze zonnepanelenexpert

Winnaar van de zonnepanelenactie!

Kunt u zich onze winactie nog herinneren? Melkveehouder Wennemars won de gratis zonnepaneleninstallatie! Hij is nu zelfvoorzienend en hoopt zelfs energie terug te gaan leveren. Zo kan hij de winst van zijn onderneming maximaliseren. Bekijk zijn ervaringen in de video: 

Lees verder
LED industrie

Verduurzamen met ledverlichting

Dé meeste geadviseerde besparingsmaatregel uit onze energiescans is ledverlichting. Na de installatie loopt uw energierekening direct terug! Bovendien heeft u de investering snel terugverdiend! Onze expert vertelde u in dit interview waarom het belangrijk is om te investeren in kwalitatieve verlichting.

Lees verder

Ook interessant voor u: