Boer Boerin Inspecteren Akker AS 303145939

Agrarische sector

Werkt u in de agrarische sector? Dan helpen we u graag met de energietransitie van uw bedrijf. Want als u het slim aanpakt, kunt u uw investeringen in duurzame energie ook snel weer terugverdienen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de agrarische sector.

 

Werkt u in de agrarische sector? Dan helpen we u graag met de energietransitie van uw bedrijf. Want als u het slim aanpakt, kunt u uw investeringen in duurzame energie ook snel weer terugverdienen. 

Een agrarisch bedrijf verbruikt veel energie. Deze sector heeft dan ook veel invloed op haalbaarheid van de klimaatdoelen. Om de transitie naar een duurzamere wereld mogelijk te maken, zijn voor veel agrarische bedrijven wettelijke verplichtingen opgesteld.

Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van die verplichtingen. Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwste artikelen

Podcast Visual 1 Tekengebied 1

Paprika's duurzaam geteeld met aardwarmte

In de podcast van TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. gaat John van Schagen naar de kop van Noord-Holland. Naar Agriport langs de A7, om precies te zijn. Want daar doen ze iets bijzonders. Al 10 jaar maken zij flinke stappen in het verduurzamen van hun tuinbouwinstallaties. De agrarische sector is hier begonnen met geothermie: aardwarmte.

Lees het verhaal