Mensen Overleg Zonsondergang Kantoor AS 191902931

Webinar Slimmer Energie Inkopen

Doet u de energie-inkoop voor uw bedrijf en wilt u weten hoe u efficiënter kunt inkopen? Of overweegt u om zelf uw energie te gaan inkopen? Dan is het belangrijk om te weten welke inkoopstrategie bij u past. In dit webinar leggen we uit hoe u efficiënt energie kunt inkopen.

Wat komt aan bod?

In het gratis webinar Slimmer Energie Inkopen vertelt Jan-Willem over de verschillende inkooptechnieken. Daarnaast praten we u bij over de trends in de energiemarkt en de actuele gas- en stroomprijzen. Na het webinar:

✔ Weet u hoe u het beste zelf energie kunt inkopen
✔ Kunt u strategische energie-inkoopkeuzes maken
✔ Bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling op energiegebied

Webinar terugkijken

Houdt u zich bezig met de inkoop van energie? Dit webinar is voor iedereen die hier meer over wil weten. Wij vertellen hoe u op verschillende manieren flexibel energie kunt inkopen en wat de laatste ontwikkelingen zijn.Over de sprekers

Jan Willem Closeup

Jan-Willem de Bruin

Jan-Willem de Bruin is Pricing Specialist bij TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. en een expert op de gas- en elektrictriciteitsmarkten. Hij bepaalt de prijzen en risicopremies voor grootzakelijke energieverbruikers. In deze webinar deelt hij zijn kennis over strategisch energie inkopen.

Still Ton (1)

Ton van der Linden

Ton van der Linden is Key Account Manager bij TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. en al bijna 15 jaar werkzaam in de energiebranche. Hij werkt samen met consultants en grote collectieven. Daarnaast geeft hij energie managers zoals u informatie en advies waar u echt wat aan heeft.